EFORIE 29-30.05.2010


Aceasta sectiune cuprinde fotografiile din timpul excursiei de la Eforie-Sud, organizate pe capitole.  Pentru a le vizualiza daţi click pe pagina cu pozele care vă interesează.

înv. Mihaela Ariton

Comentarii
 1. Eliza Postaru spune:

  Buna seara,
  sunt Eliza
  Mi-a placut foarte mult in excursie.As fi vrut sa nu se mai termine niciodata!A fost foarte frumos si ne-am simtit bine.Timpul a fost frumos, Ne-am jucat in apa marii, mancarea a fost buna, camerele foarte curate!

  • narit spune:

   Buna ziua,
   Multumesc pentru mesaj si ma bucur ca excursia a fost pe gustul tau. Aceasta nu a fost perfecta din toate punctele de vedere si nici toti colegii nu s-au comportat exemplar tot timpul, dar asa se intimpla si in viata, iar aceasta excursie a fost un mic antrenament pentru viata ! Si mie mi-a placut mult excursia, mai ales ca am avut ocazia sa stam impreuna 2 zile minunate. Te-ai comportat minunat, motiv pentru care te felicit pe tine si familia ta ! Sper sa organizam o noua iesire cit mai curind posibil !
   inv. Mihaela Ariton

 2. ruxandra spune:

  Buna ziua,
  suntRuxy
  Si mie mi-a placut foarte mult in excursie si foarte mult compania dumneavoastra si a domnului Ariton.
  Va multumesc pentru grija pe care ne-ti purtat-o si ca ati facut din aceste doua zile unele din cele mai frumoase din viata mea.

  • narit spune:

   Şi pentru mine şi domnul Ariton au fost două din cel mai frumoase zile din viaţa noastră ! Pentru noi a fost extrem de plăcut să avem grijă de voi, dar şi foarte obositor. Orocum, bucuria a fost mai mare ca oboseala !
   înv. Mihaela Ariton

 3. GEORGE spune:

  BUNA ZIUA!
  Sunt george.Mi-a placut foarte mult aceasta excursie la eforie sud. Mie mi-a placut acolo ca ne-ati plimbat pe plaja, ca am jucat fotbal si multe alte lucruri. Mai mi-a placut foarte mult focul de tabara. Cand am plecat mi-a placut foarte mult si la MALL si ca ne-am uitat la acele animale asa de fruumoase.De-abia astept si urmatoarea excursie care cred ca va mai minunata decat aceasta.

 4. Mie mi-a placut cel mai mult cand am intrat in mare pentru prima oara anul acesta si in special focul de tabara .Mi-a mai placut la mall cand m-am uitat in aparatul 3d .. abia astept sa mergem si la anul . dar pana la anul este vacanta. La revedere .

 5. Teo spune:

  A fost asa de frumos in excursie!!!!!As vrea sa fie si data viitoare la fel!!!

  • narit spune:

   Promit că data viitoare va fi de două ori mai frumos şi poveştile de groază, de două ori mai vesele ! Am glumit, partea proasă că în viaţă avem parte şi de poveşti de genul acesta !
   înv. Mihaela Ariton

 6. Bună seara,doamna învățătătoare și domnule Nicolae! Ce mai faceți? Ne dați și nouă o fotografie unde ne uitam la revistă. La revedere doamna și domnule Nicolae!

 7. Valentina spune:

  Am intrat si eu pe blogul vostru !Cat mia-as fi dorit sa fac parte din minunata echipa a clasei voastre!Si cum veselia e contagioasa….am simtit vizionand pozele din excursie bucuria voastra !Felicitari !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s